Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:

Kézművész Könyvkötészet

Budapesten a Bálns alsó szintjén új szolgáltatással várunk mindenkit, aki kíváncsi a hagyományos könyvkészítés fortélyaira. A könyvkötő műhelyünk - több tízéves pécsi belvárosi működés után - azt a magas színvonalú kézműves hagyományt viszi tovább, amely már eddig is sokaknak szerzett örömet.
Restaurálunk régi és új könyveket, iratokat, okleveleket, térképeket. Maximálisan törekszünk a korhű állapot visszaállítására. Ebben százéves gépek, vágó- és préselőberendezések, nyomóminták (klisék,léniák) segítik munkánkat.
Nyílt napjainkon várjuk a családokat, baráti társaságokat, cégeket könyvet kötni, de akár iskolásoknak is bemutatjuk a papír, a könyv történetét, a gépek használatát. Előzetes bejelentkezés alapján egyszerre 4-12 főt tud befogadni a műhely.
Saját készítésű naplók, határidőnaplók, fotóalbumok. Egyedi megrendelések teljesítése 1 darabtól is. Papír, könyv, térkép, plakát restaurálása. Bőrbe, selyembe, vászonba, egyedi elképzeléseknek megfelelően.

nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 17:00
Kedd 10:00 - 17:00
Szerda 10:00 - 17:00
Csütörtök 10:00 - 17:00
Péntek 10:00 - 17:00
Szombat zárva
Vasárnap zárva

HÍREINK, AKTUALITÁSAINK

Pillants be egy könyvkötészet mindennapjaiba – Kézművész Könyvkötészet

Pillants be egy könyvkötészet mindennapjaiba – Kézművész Könyvkötészet

Érdekel, hogy hogyan néz ki egy könyvkötészet? Milyen hagyományos technikákkal dolgoznak? Nézz bele a Kézművész Könyvkötészet mindennapjaiba. Az egyik tulajdonossal, Erdős Tiborral beszélgettünk, miközben megnézhettük, hogyan is készülnek a...

KÉPEK