Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:

Bazi Bazár

Felújított régiségek, múltidéző újdonságok!
Ismered azt a bizsergető, mámoros érzést, amikor valami fantasztikus kincsre bukkansz? Egy ódon komód minden szeglete mesél, sokszor azonban vannak tárgyak, amik nehezebben adják magukat. Elő kell csalogatni belőlük a történetüket.
Az évek során a kincsek felkutatása igazi misszióvá vált. Megtanultuk, hogy a képzelet az, ami egyedit alkot és minden tárgynak saját lelket ad – legyen az apró, vagy robusztus, antik vagy frissen fabrikált. Ezek a gondolatok és érzések ösztönöztek arra, hogy egy olyan boltot nyissunk, ahol mindenféle stílusú darabnak van helye. Legfontosabb küldetésünk, hogy egyetlen megkopott bútort, megunt kiegészítőt se kelljen kidobni, inkább találjuk meg azt az ötletes megoldást, amivel még sok-sok éven keresztül örömet okozhatnak.
A filozófiából csakhamar egy folyamatosan bővülő, ezerszínű termékpaletta született, igazi zegzugos bazári hangulattal. Kezdetben csak munkacímként becéztük így, de a nyitási előkészületek alatt már egyértelművé vált, hogy alaposan rászolgált a névre, így lett Bazi Bazár. A Bazi Bazárban az anyagot tisztelve szeretnénk mindig valami újat álmodni: vagányságot a hokedlibe, humort egy múlt századi szerszámba, édes nosztalgiát a képkeretekbe.

nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 18:00
Kedd 10:00 - 18:00
Szerda 10:00 - 18:00
Csütörtök 10:00 - 18:00
Péntek 10:00 - 18:00
Szombat 10:00 - 18:00
Vasárnap zárva

HÍREINK, AKTUALITÁSAINK

Milyen kincseket rejt a Bazi Bazár? – videó

Milyen kincseket rejt a Bazi Bazár? – videó

A Bazi Bazár 2014 novemberében nyílt a Bálna piacrészén. Szlogenje: felújított régiségek, múltidéző...

Felújított régiségek, múltidéző újdonságok a Bazi Bazárban

Felújított régiségek, múltidéző újdonságok a Bazi Bazárban

A Bálna piacterébe 2014 novemberében bedokkoló Bazi Bazár igazi kincsesbánya a nosztalgikus vintage hangulatra áhítozóknak. De az itt...

KÉPEK