Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:

Bazi Bazár

Bazi Bazár - Felújított régiségek, múltidéző újdonságok - A lakberendezéshez elsősorban nem az aktuális trendeket követve közelítünk, inkább a bútorok, kiegészítők saját történetét, lényegét próbáljuk felszínre hozni és érvényesülni hagyni, elsődleges szempontként az anyagok, formák és funkciók összhangját szem előtt tartva.

Hiszünk abban, hogy egy élettér nem csak bútorok összessége, hogy a tárgyak, amik körülvesznek minket, saját, egyedi atmoszférájukkal teremtenek lakásból otthont. Tisztelettel és fantáziával igyekszünk akár kidobásra ítélt, méltatlanul mellőzött tárgyakat újragondolni, átalakítani, felfrissíteni, hogy mai környezetbe illesztve is megtalálják méltó helyüket.

Nevünkhöz hűen a Bazi Bazárban igazi kavalkádot alkot rusztikus, indusztriális, provance, shabby chick és vintage stílus, akadnak antik és teljesen új darabok is, egymás mellett harmóniában. Mindent a saját ízlésünk és érzékenységünk szűrőjén át válogatunk ide, egy pulzáló, élettel teli, különleges hangulatú teret létrehozva így, ahol akkor is jólesik időzni, ha az ember csak megmerítkezne kicsit a világunkban.

Üzletünkben immár negyedik éve a Bálnában várjuk látogatóinkat, ahol egyre bővülő tereinkben immár összesen 102 négyzetméteren barangolhatnak nálunk, és két éve már webshopunk is elérhető vásárlóink számára.
(www.bazibazar.hu)

nyitva tartás
Hétfő 10:00 - 18:00
Kedd 10:00 - 18:00
Szerda 10:00 - 18:00
Csütörtök 10:00 - 18:00
Péntek 10:00 - 18:00
Szombat 10:00 - 18:00
Vasárnap zárva

HÍREINK, AKTUALITÁSAINK

Milyen kincseket rejt a Bazi Bazár? – videó

Milyen kincseket rejt a Bazi Bazár? – videó

A Bazi Bazár 2014 novemberében nyílt a Bálna piacrészén. Szlogenje: felújított régiségek, múltidéző...

Felújított régiségek, múltidéző újdonságok a Bazi Bazárban

Felújított régiségek, múltidéző újdonságok a Bazi Bazárban

A Bálna piacterébe 2014 novemberében bedokkoló Bazi Bazár igazi kincsesbánya a nosztalgikus vintage hangulatra áhítozóknak. De az itt...

KÉPEK