Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Új turistainformációs iroda a Bálnában, megnyílt a Bálna Budapestinfo Point!

Új turistainformációs iroda a Bálnában, megnyílt a Bálna Budapestinfo Point!

A Bálna

ARCHÍV CIKK

A Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ (BFTK) Budapestinfo Point információs irodáinak hálózata 2018. szeptemberétől új irodával bővült. A 22 darab közterületi turisztikai információs ponton kívül 5 saját irodát működtető BFTK szeptember 21-én nyitotta meg a nagyközönség előtt a főváros új turisztikai irodáját, a Bálna Budapestinfo Point-ot.

A Bálna Budapest földszintjén található 63 m2-es irodában a BFTK a hivatalos turistainformáció adáson kívül a klasszikus buszos, hajós és gyalogos városnéző programokat, valamint a „város kulcsát” jelentő Budapest Card-ot kívánja értékesíteni.

A tervek között szerepel, hogy az iroda a budapesti események mellett az országos programokat is felveszi portfóliójába. A programkínálat bővítésével a cél egyrészről a helyi lakosok bevonzása a Bálna épületébe, másrészről pedig a külföldi turisták érdeklődésének felkeltése a vidéki, elsősorban a Budapest környéki programok iránt, amelyek közül több a Budapest Card  kínálatában is szerepel.

A Bálna épületét egyre több egyéni és csoportos turista látogatja, köztük sok külföldi diák, akik a Bálna vendéglátóegységeinek vendégei. Ezen diákok és családtagjaik, illetve a hajóval érkező csoportok turisztikai keresletének kiszolgálása is cél, melyet a beutaztató utazási irodákkal és a hajós társaságokkal való együttműködés keretében kívánja a BFTK megvalósítani.

A hiteles és hivatalos turistatájékoztatás Budapest területén a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ egyik legfontosabb közszolgálati feladata. Az irodahálózat bővítése elengedhetetlen az egyre növekvő számú látogató professzionális kiszolgálása érdekében. A Bálna Budapest központ az eddigi szolgáltatásai mellett (rendezvényhelyszín, kiskereskedelem és vendéglátás) a most nyíló iroda segítségével Budapest vízi kapujaként is bemutatkozik.


Esemény, hír neve

Új turistainformációs iroda a Bálnában, megnyílt a Bálna Budapestinfo Point!


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Milyen helyekre ülhetsz be a Bálna teraszán?

Milyen helyekre ülhetsz be a Bálna teraszán?

A Bálna teraszán a Bálna Terasz, az Esco Bar & Café, az...

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu