Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Parkolási információk

Parkolási információk

A Bálna

A Bálna Budapest nyilvános parkolójában napi 24 órában biztosítunk parkolási lehetőséget. A parkolás első órája ingyenes, majd minden megkezdett óra 350 Ft-ba kerül.

9 óránál hosszabb, folyamatos bent tartózkodás esetén érdemes megfontolni a 24 órás napijegyünk megváltását, mely a parkoló irodában érhető el bruttó 2.800 Ft-os áron. Adott napra történő parkolóhely foglalás előzetesen megváltott napijeggyel lehetséges (pld.: céges rendezvények parkolási igénye estén).

Látogatóink a parkoló szinteken elhelyezett fizető automatáknál készpénzzel vagy bankkártyával fizethetnek. A kifizetett parkolójegyekről ÁFÁ-s számla kérhető a parkoló irodában, annak nyitvatartási ideje alatt (hétfőtől-csütörtökig 08:00 – 16:00 óráig, pénteken 08:00 – 12:00 óráig). A nyitvatartási időn túli számlaigény esetén a műszaki ügyeletes kollégák a kifizetett parkolójegyet átveszik, majd a számlát a megadott adatok alapján, a következő munkanapon elkészítjük és igény szerinti elektronikus vagy postai úton díjmentesen megküldjük. Parkolásról számla a parkolójegy kifizetését követően 8 napig kérhető.

Parkoló bérleteink iránt az értékesíthető mennyiségnél jóval nagyobb az igény, mely igényeket egy tájékoztató jellegű adatbázisba tudjuk befogadni, ahonnan lehetőség esetén az igénylés beérkezésének sorrendje alapján keressük meg leendő ügyfeleinket.

Parkolónk a navigációs rendszerekben ’Bálna Budapest mélygarázs’ néven önállóan kereshető.

A Bálna szervizútján kizárólag buszok parkolhatnak, az erre kijelölt buszöblökben, az utascsere idejéig (kb. 15 perc).

 

További információ:

Somodóczki József

E-mail: garazsmester@mtu.gov.hu

Telefon: +36 30 471 2362


Esemény, hír neve

Parkolási információk


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu