Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Nyitnak a Bálna vendéglátóhelyei!

Nyitnak a Bálna vendéglátóhelyei!

A Bálna

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy vendéglátóhelyeink teraszai és belső terei 2021. május 1-től saját nyitva tartásuk szerint, de a 194/2021. (IV. 26.) kormányrendeletben meghatározott kereteket betartva legkésőbb 23.00 óráig újra üzemelnek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vendéglátóegységek belső tereit csak a koronavírus elleni védettséget igazolni tudó személyek használhatják. A koronavírus védettséggel rendelkező szülők, családtagok a velük együtt érkező gyerekeket a vendéglátó üzletekbe magukkal vihetik. A vendéglátó üzlet üzemeltetőjének vagy vezetőjének, illetve az üzemeltetőnek vagy a vezető alkalmazottjának joga van elkérni a védettségi igazolványt, illetve a kapcsolódó okmányt is, mely igazolni tudja, hogy valóban az adott személyhez tartozik a védettségi igazolvány (ilyen okmány a személyi, az útlevél) illetve a 18 év alatti személyt is kérheti arra, hogy igazolja kiskorúságát.

Az épületegyüttes területén a maszk használata kötelező! A Bálna nyilvános mélygarázsa a továbbiakban is napi 24 órában biztosít zavartalan parkolási lehetőséget!

Kérjük Önöket, hogy vegyék figyelembe és tartsák be Magyarország Kormányának egészségvédelmi javaslatait! Vigyázzanak magukra és egymásra!


Esemény, hír neve

Nyitnak a Bálna vendéglátóhelyei!


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu