Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Megnyílt a Bálna Terasz

Megnyílt a Bálna Terasz

A Bálna

A felejthetetlen nyári budapesti éjszakák ilyen panorámával kezdődnek! A Bálna Terasz a nagy találkozások helyszíne. A Bálna sétány jelenleg Budapest legdinamikusabban fejlődő, egyedi panorámájú meeting pontja, melyet a városlakók és külföldi látogatóink töltik meg élettel a hét minden napján.

Az egyedülálló dunai panorámájú sétány leghosszabb terasszal rendelkező szezonális vendéglátóhelye a Bálna Terasz, mely július 17-től várja vendégeit. 

Célunk egy olyan barátságos „meeting-point” kialakítása, ahol minőségi vendéglátás mellett folyamatos programokkal, aktivitásokkal tudjuk kiszolgálni a terasz vendégeit nagyon baráti italárak mellett.

Jelszavunk: csak lazán! Gyere biciklivel, hozd magaddal kutyusod, foglalj helyet a design bútorainkon, vagy ha éppen ahhoz van kedved, akkor a párnázott lépcsőinken pihend ki a nap fáradalmait egy kellemes ital mellett.

Biztosak vagyunk benne, ha Te is meglátod a fényfüzérrel borított teraszunkról a város fényeit, a Citadellát, a Gellért-hegyet, a Gellért fürdőt, a Szabadság hidat, a Műegyetem épületeit, téged is elfog az a csodálatos érzés, ami minket már régen elkapott.

Baráti találkozóknak, születésnapoknak, buli előtti, vagy munka utáni beszélgetéseknek ad helyszínt és a világon egyedülálló panorámát a Bálna Terasz.

Célunk, hogy vendégeink új nyári törzshelyükön, barátságos, családias hangulatban tudják tölteni szabadidejüket.

A felejthetetlen nyári Budapesti éjszakák ilyen panorámával kezdődnek! Foglalj nálunk asztalt, írj mailt az info@balnaterasz.hu mail címre, vagy hívd infovonalunkat: +36 70 946 9932


Esemény, hír neve

Megnyílt a Bálna Terasz


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED!

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu