Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Különleges kávék, amiket nem szabad kihagynod!

Különleges kávék, amiket nem szabad kihagynod!

A Bálna

Az első kávé nélkül el sem indul a nap? Nem is első sorban az élénkítő hatásáért fogyasztod, hanem egész egyszerűen, mert finom? Ha igazi kávérajongónak tartod magad, akkor ezeket a kávékat muszáj kipróbálnod! Összegyűjtöttünk néhány kávékülönlegességet a Bálna vendéglátóhelyeinek kínálatából.

Karakteres fekete kávék

Egy klasszikus, erőteljes ízű, igazi olasz espressora vágysz? Akkor az Esetleg Bisztró lesz a te helyed! Ráadásul ilyen csodás atmoszférában szürcsölheted el az isteni feketét! 

Az édes ízek kedvelőinek

melange egy méz alapú kávékülönlegesség, melyet az EscoBarban kimondottan ajánlunk megkóstolni. A készítés mindig a méz alapozásával kezdődik, aztán erre jöhet rá a tejhab és a végén a kávé, szépen, lassan rátöltve. Hűvösebb napokra, beszélgetések mellé kiváló társ.

Koktél kávék

Az EscoBar kínálatában az espresso martini egy régi klasszikus: koktél és kávé egyben. A trükk benne az, hogy a nevétől eltérően vodkát tartalmaz, nem vermouth-ot. Fontos, hogy a shake-elés után előhűtött pohárba szűrik át és mindig 3 szem kávébabbal díszítik. Ajánljuk egy kiadós étkezés utáni elegáns és könnyű levezetőnek!

Találsz náluk tonic espressot is, ami most egy most nagyon divatos hűsítő. A friss kávét rögtön a jégkockákra főzik rá. Az EscoBar teraszán, egy napszemüveg és egy könyv társaságában javasoljuk.

Ízesített finomságok

A fűtött Bálna Teraszon igazi hütte hangulatban kortyolhatsz el ízesített különlegességeket. Pisztáciás, pille cukros, nutellás ízesítésű latte-k és még sok más finomság vár.


Esemény, hír neve

Különleges kávék, amiket nem szabad kihagynod!


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Parkolási információk VÁLTOZÁS

Parkolási információk VÁLTOZÁS

Kedves Vendégeink! A Bálna Budapest parkolója ideiglenesen zárva...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu