Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:

Így szurkoltunk a Bálnában

Bálna Terasz

ARCHÍV CIKK

- Az esemény már véget ért. -

Négy magyar meccs, legalább 360 percnyi izgalom és koncentráció, 6 gól, egyéni alkoholbírásra szabott mennyiségű sör. Ez a néhány jellemző befolyásolta a szurkolók hangulatát valószínűleg minden magyar szurkolókkal teli vendéglátó egységben, otthonban és (toleráns) munkahelyen június 14. óta. De biztosat csak a Bálna Terasz, OlimpiCafé, Solties Terrace, Jónás Kézműves Sörház és Sport Terrace törzs- és új vendégeinek összhangulatáról mondhatunk, mert itt volt szerencsénk végignézni az Eb számunkra négy legfontosabb meccsét.

Érdemes volt előre helyet foglalni a Bálna teraszaira, mert rengetegen voltak a magyar válogatott mindegyik meccsén. Ezt sokan meg is tették, a foglalt asztalok száma már napokkal az első meccs előtt elérte a maximumot. Ennek ellenére, még egy-egy széket, vagy a foglalásra meg nem érkezett vendégek asztalait el lehetett foglalni, de csak abban az esetben, ha a területhódítók bátorsága nagyobb volt a foglalásukra később érkezők reakciójától való félelemnél. A Bálnába érkezők többsége nem ijedt meg a tömegtől, okosan felismerték, hogy a Sport Terrace-on a földön is akad még hely, és sokan álltak a „zavaros, bölcs és nagy” Duna partján is.

Az OlimpiCafé teraszán lévő bárpultnál a kiszolgálás gyorsaságának ellenére is folyton kígyóztak a sorok. Felmérést nem végeztünk, de a kezekben lévő poharak tartalmából arra lehetett következtetni, hogy a csapolt sör fogyott a legjobban. Hogy a háromféléből melyik, nem tudni.

A kulturált meccsnézést a többség nagyon ügyesen gyakorolta: a góloknak örülünk, kivéve, ha mi kapjuk. De ha az utóbbi eset áll fent, úgy káromkodunk, hogy azzal ne sértsünk meg senkit. A meccsek alatt egy-egy számunkra kedvező helyzetnél közös éljenzésbe kezdett a nézősereg, az ellenfél góljai után pedig az elkeseredettség hangjait hirtelen csend követte. A gólöröm mindig eksztatikus élmény volt, utólag megható: a képek többet mondhatnak erről.

A magyar válogatottért ezen az Eb-n már nem szurkolhatunk. De reméljük, négy év múlva ismét! Addig is nem győzünk hálálkodni a felejthetetlen pillanatokért, amit ez a fantasztikus csapat és ez a fantasztikus sport szerzett a nézőknek. A Bálna Terasznak, az OlimpiCafénak, a Jónás Kézműves Sörháznak és a Sport Terrace-nak pedig köszönjük a csodás panorámát, az isteni sört és a maximális kényelmet!

És ne feledjük: még nincs vége az Eb-nek, lehet szurkolni a második kedvenc csapatunknak! Hol máshol, mint a Bálna valamelyik teraszán?!


Esemény, hír neve

Így szurkoltunk a Bálnában


Helyszín

Bálna Terasz


Kiemelt hírek

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Milyen helyekre ülhetsz be a Bálna teraszán?

Milyen helyekre ülhetsz be a Bálna teraszán?

A Bálna teraszán a Bálna Terasz, az Esco Bar & Café, az...

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu