Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Foglalj telket és építs egy házat Mézeskalácsvárosba

Foglalj telket és építs egy házat Mézeskalácsvárosba

A Bálna

ARCHÍV CIKK

- Az esemény már véget ért. -

A Mézeskalácsváros 2015 célja Budapest karácsonyi mézeskalácsszobrának megépítése. A Mézeskalácsváros egy kortárs köztéri szobor, amelyet idén hatodik alkalommal készítünk el és építünk össze kész mézeskalácsházakból néhány nap alatt december elején. Még lehet telket foglalni!

Amikor elkészül, a kivilágított Mézeskalácsváros másfél hónapon keresztül a Bálnában lesz ingyenesen látogatható, december közepétől január végéig. A tavalyi évben 250 alkotó 150 m2-en építette fel a besétálható mézeskalácsszobrot és egy hónap alatt 40.000-en látogattak el hozzánk Mézeskalácsvárosba.

Még állnak rendelkezésre üres telkek, a telekfoglalási űrlapot kitöltve foglalhatnak belőle november 29-ig a résztvevők és építhetnek a telekre, otthon, saját házat Mikulásig. Egy telket úgy kell elképzelni, mintha egy írólapnyi terület lenne. Ha valaki nagyobb épületet szeretne építeni, foglalhat több teleknyi területet is, és nálunk, akkor is lehet telke és háza, ha nem budapesti és nem szeretne utazni, van viszont a közelében postahivatal, állja a postaköltséget és van elegendő pufifóliája, hogy becsomagolja és biztonságban feladja a mézeskalácsházat nekünk.

Szeretnénk elmondani, hogy a részvételnek nincs díja, különösebb kódexe sincs, a társasági művészet a bizalom művészete: a telekregisztrációval a teszel nekünk egy ígéretet, számítunk rád, nagyon sokan számítanak rád, és arra kérünk, hogy bármilyen viszontagságosak az elkészülés körülményei, ne maradj távol a produkciótól a megbeszélt időpontban. Vállalj kis épületet vagy vállalj nagy épületet, vállalj folyót, óratornyot, parkot, sportpályát, víztornyot, vasútállomást, repteret, múzeumot, egyetemet, alagutat, felüljárót, hidat, hóembercsoportot, bármit, amiben úgy látod, hogy örömödet leled az elkészítésében, de kérjük, hogy ne vállald túl magad. Személyesen csak a zártkörű decemberi városépítő napokon tudod a házat beépíteni, ha valami miatt akkor nem tudsz jelen lenni, és postán adod fel az épületet, akkor mi gondoskodunk róla, hogy a ház egy jó telekre kerüljön Mézeskalácsvárosban.­

Telket foglalni ide kattintva tudsz »

"Mézeskalácsváros harmadik, egyben legkellemesebb látványossága a közelség." A tavalyi városépítésről itt találsz egy beszámolót Mézeskalács minivilág a Bálnában címmel:

Nagyon örülnénk, ha telket foglalnál és részt vennél az idei építésben!


Esemény, hír neve

Foglalj telket és építs egy házat Mézeskalácsvárosba


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Parkolási információk VÁLTOZÁS

Parkolási információk VÁLTOZÁS

Kedves Vendégeink! A Bálna Budapest  parkolója ideiglenesen zárva...

Parkolási információk

Parkolási információk

Kedves Vendégeink! A Bálna Budapest  parkolója ideiglenesen zárva...

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED!

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu