Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:
Duna-parti KORZÓ – régiségvásár és családi programok a Bálnában

Duna-parti KORZÓ – régiségvásár és családi programok a Bálnában

A Bálna

Június 7-én vasárnap is ingyenes programokkal várják az antikvitás, design, valamint a kortárs képző- és iparművészeti termékek szerelmeseit a Bálna vásárterén. A Nyárindító Korzón értékbecslők, régiségárusok, designerek, művészettörténészek és egyedülálló programok várják a látogatókat. Délelőtt a festészet és a kreativitás jegyében telik, a délutáni koncert után pedig bepillantást nyerhetünk a festményhamisítók titokzatos világába.

A KORZÓ olyan vasárnapi program, ami hat minden érzékre. Mindenkinek ott a helye, aki műértő, vagy művészetet kedvelő, de a családoknak is kellemes kikapcsolódást nyújt, hiszen egész napos családi és gyerekprogramok várják a betérőket. Azok sem maradhatnak ki, akik a Duna-part közelében sétálgatnának és különleges helyen, a Bálna gyönyörű, modern épületében töltenék el a napot.

Március első vasárnapján indult a KORZÓ a Bálna vásárterén, ahol régiségek, design tárgyak, kortárs képző-és iparművészeti tárgyak között válogathatnak az érdeklődők. A vásár néhány hónap alatt találkozási pont is lett, hiszen a nézelődés illetve a vásárlás mellett családi programokat is kínál.

Akik végigsétálnak a KORZÓ-n azok régiségkereskedőkkel, designerekkel beszélgethetnek, megtudhatják egy-egy tárgy történetét és akár alkudozásba is bonyolódhatnak. Megtalálhatóak itt különleges antik tárgyak, ékszerek, festmények, bútorok, képeslapok, régi fotók, és minőségi dísztárgyak. 

A nyárindító KORZÓ programja:

10:00-tól
„Légy te is festőművész!” Kreatív foglalkozás kicsiknek és nagyoknak. Az alkotni vágyó látogatóknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy animátorok segítségével elkészítsék saját festményüket.

15:00-16:00 
Canarro zenekar fellépése a Korzó színpadán.
Zenéjük az improvizációnak teret engedő zenei stílusokat öleli fel. Egy igazi világzenei utazás, sok különböző stílusú zenén át, a magyar népzene örökségével, és a jazzre jellemző szabadsággal. Koncertjeiken hallható a latin bossa-nova, a francia  manouche swing, vagy akár az argentin tangó.

16:15-17:15
„Érdekességek, trükkök és pletykák a művészet világából” előadássorozat 
Végvári Zsófia előadása: „Művészet?” Hamisítók trükkjei az ókortól napjainkig.

17:30-18:30 
„Klasszikusok könnyedén” művészettörténeti előadássorozat
Gimesy Péter művészettörténész előadása: „Az impresszionisták művészete”

A Nyárindító Korzó zenei házigazdája a Canarro zenekar, aki egész nap szórakoztatja a vásárra látogatókat! A nap folyamán képzett szakemberek segítenek festmény, bútor, tárgyak értékbecsléssel és szaktanácsadással.

További információk a rendezvényről a KORZÓ Facebook-oldalán »


Esemény, hír neve

Duna-parti KORZÓ – régiségvásár és családi programok a Bálnában


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED!

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu