Facebook Google+ Twitter YouTube
magyar
OK
Keresési találatok "" kifejezésre, 0 db találat:

Bálna jépgálya - HÁZIREND

A Bálna

A BÁLNA JÉGPÁLYA

HÁZIRENDJE

 1. A Bálna Jégpályát mindenki a saját felelősségére látogathatja. A jégpályát csak és kizárólag korcsolya használatával lehet igénybe venni, cipővel a jégen tartózkodni tilos!

 2. Az Suplimum Bt., mint a pálya üzemeltetője, mindent megtesz a Bálna Jégpálya biztonságos működtetése érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása (pl.: a többiek, illetve saját testi épséget veszélyeztető módon korcsolyázás) miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

3. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően, és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.

4. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a pályafelügyelőt, a korcsolya kölcsönző helységben!

5. A jégpályára 8 év alatti gyermek felnőtt felügyelete nélkül nem léphet be!

6. A jégpálya használatával a Bálna Jégpálya látogatói elfogadják, hogy a Bálna egész területén, így a Bálna Jégpályán zajló eseményekről a Bálna vagy az általa feljogosított harmadik személyek kép-, és hangfelvételeket készíthetnek, amelyeken, mint látogatók feltűnhetnek, de ezzel összefüggésben semmilyen követeléssel nem léphetnek fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben. A kép,- és hangfelvétel felhasználása térben, időben, és felhasználási módban korlátlan. Adatkezelő a későbbiekben korlátozás nélkül, szabadon jogosult az érintettről készített és készült hang- és/vagy képfelvétel és megjelenítés hasznosítására, felhasználására (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogaid tiszteletben tartásával. A kép-, és hangfelvételek során felhasznált személyes adatokat adatkezelő marketingcélra, az érintett látogató nyilvános tömegrendezvényen való részvétele alapján kezeli, ahol a kezelt személyes adatok a látogató kép–, és hangmása.  A személyes adatkezelésre egyebekben a BFVK Zrt. Adatkezelési Tájékoztatójáról szóló 6/2018. sz. VU-ban, valamint a Személyes Adatok kezeléséről szóló Szabályzatban foglaltak vonatkoznak.

7. Dohányozni a Bálna Jégpálya területén szigorúan tilos!

8. A jégpályára étellel, itallal belépni tilos és balesetveszélyes! A Bálna Jégpálya területén tilos szemetelni, illetve a pályát és annak berendezéseit megrongálni! A pálya területén mindennemű szándékos rongálás büntető feljelentéssel és anyagi felelősségre vonással jár.

9. A jégpályáról az ittas, vagy a kábítószer befolyása alatt álló – a többi látogatóra nézve balesetveszélyes vagy megbotránkoztató magatartást tanúsító – látogatókat haladéktalanul eltávolítjuk.

10. A Bálna Jégpálya területére tilos behozni bármilyen ételt, italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen, a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.

11. A jégkarbantartási idő napközben a jég állapotától és az időjárási viszonyoktól függően történik. Ez idő alatt a pályán csak az Suplimum Bt. műszaki személyzete tartózkodhat.

12. Kesztyű viselése kötelező!

13. Ajánlott védőfelszerelés: könyökvédő, térdvédő, csuklóvédő, kicsiknek bukósisak.

 


Esemény, hír neve

Bálna jépgálya - HÁZIREND


Helyszín

A Bálna


Kiemelt hírek

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Helyszínbérlés rendezvényekhez a Bálnában

Rendezze meg a Bálnában! Farsangi bál? Szalagavató? Céges...

Hírlevél feliratkozás

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretnél értesülni a Bálna Budapest legfrissebb híreiről,...

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. | E-mail: kapcsolat(kukac)balnabudapest.hu